1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.cadouales.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si legislatiei in vigoare aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul www.cadouales.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea S.C.PROMO ARENA S.R.L. si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in niciun fel, pe niciun suport. Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scopul de a informa si ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
Prin utilizarea site-ului www.cadouales.ro sunteti de acord SA NU FOLOSITI, COPIATI, DISTRIBUITI CONTINUTUL ACESTUI WEBSITE IN SCOP COMERCIAL.
PROMO ARENA SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza continutul website-ului fara nicio notificare prealabila.

3. Conditii comerciale
3.1. Valoarea minima a comenzii este de 500 lei pentru persoane juridice si 500 lei pentru persoane fizice. Preturile sunt exprimate in lei. In functie de valoarea totala a comenzii, oferta de pret poate fi negociata.

3.2. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. www.cadouales.ro poate inlocui, cu notificarea si acordul clientului, tipul si marca anumitor produse in cazul in care acestea nu mai sunt disponibile. Toate sortimentele de produse incluse in cadou contin datele de identificare ale producatorului si termenul de valabilitate.

3.3. Continutul fiecarui model poate fi modificat, la cerere, conform bugetului sau preferintelor si poate fi personalizat prin includerea unui card, felicitare sau obiecte promotionale personalizate. Orice modificare a componentei modelului de cadou comandat sau/si a cantitatii comandate poate fi operata cu cel putin 48 de ore inainte de data livrarii.

3.4. Termenul de livrare a comenzii este de 48 ore, insa, in raport cu diversi factori care pot influenta livrarea, termenul poate fi extins cu acordul clientului.
Transportul este gratuit in Bucuresti pentru comenzi cu valoare de minim 2000 si in tara se calculeaza in functie de nr de bucati.
La cerere, se poate asigura transportul la locatii multiple, contra-cost, cu rugamintea sa ne contactati pentru a stabili detaliile si disponibilitatea.

3.5. Cumparatorul are obligatia de a face receptia cantitativa si calitativa a produselor in prezenta reprezentantului vanzatorului sau agentului delegat al firmei de curierat/transportatorului care efectueaza livrarea. PROMO ARENA SRL nu are nici o raspundere pentru cazul in care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate de catre cumparator.
Orice reclamatie legata de calitatea, conformitatea sau cantitatea produselor trebuie semnalata in cadrul unui proces verbal de predare-primire, semnat de ambele parti. Orice reclamatie ulterioara privind cantitatea sau integritatea produselor nu va fi luata in considerare. PROMO ARENA SRL nu raspunde pentru integritatea produselor pe perioada transportului daca acesta nu este efectuat prin mijloace proprii. Solutionarea reclamatiilor se va realiza in raport cu prevederile legale in vigoare prin remedierea sau inlocuirea produselor afectate, intr-un termen stabilit de comun acord cu cumparatorul. Returul marfurilor se va face numai dupa instiintarea si obtinerea acordului vanzatorului.

3.6. Vanzatorul isi pastreaza dreptul de proprietate asupra produselor livrate pana in momentul achitarii integrale a pretului acestora, inclusiv sumele accesorii datorate (penalizari de intarziere). In cazul platii facturilor prin fila(e) CEC, se considera achitate datoriile catre vanzator dupa incasarea banilor si nu la data predarii filei CEC. In cazul in care marfa este vanduta mai departe, toate creantele pe care cumparatoul le dobandeste prin vanzarea marfii vanzatorului se considera cesionate acestuia pana la plata tuturor facturilor. In cazul neplatii marfii la scadenta convenita, la somatia scrisa a vanzatorului adresata cumparatorului, acesta din urma va inapoia vanzatorului produsele furnizate de acesta in starea in care au fost livrate.

3.7. Litigiile aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila. Daca partile nu ajung la o solutionare amiabila a conflictului, atunci litigiile vor fi inaintate spre rezolvare instantelor de drept comun conform legislatiei in vigoare din Romania.
Pentru orice nelamuriri privind cele de mai sus, puteti contacta echipa noastra la adresa de e-mail: office@cadouales.ro sau la numarul de telefon 0745555925 / 0730434342.