Flexibilitate:
– Modificarea continutului oricarui model standard din colectiile de cosuri cadou, prin adaugarea sau excluderea de produse componente in functie de buget sau preferinte.

Personalizarea cadoului:
– Pe langa produsele componente ale cadoului dorit, puteti adauga si produse promotionale personalizate, felicitari, agende, calendare.

Modalitati de plata persoane juridice:
– la momentul confirmarii comenzii se achita un avans de min. 50%, restul urmand a fi achitat cu o zi inainte de data livrarii comenzii

Modalitati de plata persoane fizice: comanda minima 2000 lei/ în țară.
Termen livrare: 1-5 zile in functie de numarul comenzilor aflate in procesare la momentul lansarii comenzii. In functie de stocul de produse disponibil, acest termen poate fi extins cu acordul clientului.

Livrare:
– in Bucuresti, transportul este asigurat gratuit la o singura locatie. pentru comenzi cu valoarea minima de 2000 lei/locatie
– In tara se calculeaza in functie de nr. de bucati.
· Orice modificare a componentei modelului de cadou comandat sau/si a cantitatii comandate poate fi operata cu cel putin 48 de ore inainte de data livrarii.
· Fotografiile produselor sunt cu titlul de prezentare si nu au valoare contractuala.
· Ne rezervam dreptul de a inlocui, cu notificarea clientului, tipul si marca anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile.
· Continutul fiecarui model poate fi modificat, la cerere, conform bugetului sau preferintelor si poate fi personalizat prin includerea unui card, felicitare sau inserarea de obiecte promotionale personalizate!